Halloweeni sminkelés, fotózás | Fotózások részletesebben


Sziasztok! A holnapi nap alkalmából elhoztam nektek a tavalyi halloweeni fotózásunk, ugyanis idén az extrém modell aki bevállalta családi okokból lemondta a fotózást pedig nagyon számítottam rá, hogy írhatok belőle posztot, de nem számít a tavalyit megmutatom.


Először is, hogy zajlik egy átlagos fotózás... nyilvánvalóan műteremben, kisminkelem a modelleket, aztán a fényeket állítja a fotós és a hátterek, elemek változtatásával kezdődhet a fotózás, most az alábbi képeken láthattok ilyen fotókat, a kulisszák mögött nyers képeken.







Nagyon sokszor olyan minimális smink kerül csak a modellre, hogy retusálás nélkül alig látszik - nyilván ez a cél ilyenkor, de a nyers képeken jobban megfigyelhető. 


Általában könnyed dolog 1-1 fotózás kellemes hely sminkelni, meleg mikor hideg van és nyáron légkondis... Nos ez a halloweeni fotózásunkra abszolúte nem vonatkozott, itt bemutatva láthatjátok, hogy nagyjából milyenek a stúdiós fotózásaink.





A 2015-ös halloweeni fotózás még a szexi nyuszi és a cukormáz jegyében telt, ezért is akartam kicsit mást tavaly már.





Nos tavaly viszont nagyon nem így sült el.. Se a modellel sem a fotóssal nem dolgoztam akkor még, de erődben szerették volna a fotózást megtartani. Nem is lenne ezzel alapjaiban baj, mondjuk azt leszámítva, hogy mínuszok voltak, és hegyen, erdőben meg aztán pláne és a modell cipő nélkül flangált. A modell lakásán kellett kisminkelni majd teljes harci díszbe neki vágni az utazásnak, az egész sminkes cuccal a korrekciók miatt.


A próba smink konkrétan iszonyat halvány lett, de legalább meglett az alapkoncepció, hogy mit is akarunk kihozni másnap hajnalba belőle...
Másnap aztán sikerült megoldani minden problémát és a helyszínre is időbe kiérkezni, smink elkenése nélkül. Nem is mondom hányan néztek minket hülyének - folytatnom kell a jogsit - mikor a metróra szálltunk és Ő konkrétan őznek volt sminkelve...





Nos a modell megküzdött rendesen, hogy ne fagyjon meg, mezítláb, nadrág nélkül, míg mindenki más télikabátban volt, de összességében nagyon is jó munkát végeztünk, elégedettek voltunk az eredménnyel, őszi is volt, extrém is, nehézségek árán, de elkészült a halloweenre szánt fotósorozatunk.


Fotós: Varga Csabi Modell: Bene Nikoletta


2 megjegyzés :

  1. Eszméletlen jól néz ki a modell, jól sikerültek a képek, kár, hogy idén nem sikerült összehozni, kíváncsi lettem volna arra is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idén egy nagyon kedves, karácsonyi fotósorozatot viszont már sikerült november 2.án, extrém pedig tuti lesz még idén, de én is nagyon bántam a dolgot, nagyon rákészültem. :D :)

      Törlés

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates