Magyar foci-focista feleségek.

Egy nyári cikk a másik blogomról:
Sziasztok!
Itt a nagy EB lázban gondoltam megírom ezt a posztot is gyorsan. Nem túlzottan kifejezetten sport szempontból közelíteném meg, hisz ezen kívül nem nézek focit, ezt is inkább haza szeretetből teszem, és mert fergeteges a hangulat közben, ennyi magyar közt, a tegnapi meccs (Izland ellen) ennyi ember közt igazán euforikus állapotba juttatott mindenkit. Többek közt minket is a barátaimmal. (Fotók sajátok és a barátnőmé)


Mi is szurkoltunk bár közel s távol nem annyira mint sokan a tömegben, de azért élveztük a meccset a hatalmas kivetítőn és a hideg italokat. Persze felvettem a (ön)gól örömöt is, jó volt látni ahogy az ország egyként örült, a bíró ellenére is az eredménynek.


Saját videó - Szabadság tér
A magyarjaink ugyan ilyen lelkesen készültek egyébként a meccsre Marseille-ben is, már-már megszállásra emlékeztettek a francia utcák, ahol persze kötelező jelleggel kiabálták a jól megérdemelt "vesszen trianon"-t is. Mert ugye azt magyar ember nem hagyhatja ki.
(kép forrás: pecslife.hu)
Szóval meg volt a nagy focis élményem-élményünk is, nem tudom a 3. meccsnél is ismétlünk-e, de mint a hírekből tudhatjátok ezeken a napokon nagyon szét van kapva a város. Az emberek szabályosan elszabadulva rohannak a városban, vetődnek a villamos elé. Miért? Mert nálunk nagyjából sosincs összefogás. Ha van, mindig van egy másik oldal - tudjuk kik Ők, akik a Parist ért támadás után azonnal reklamáltak miért francia színekbe úszik a facebook, akik kárognak és vészmadárkodnak, akik most is elárasztják a netet a "kit érdekel a foci" kommentárokkal és posztokkal, akik most azt sérelmezik, hogy az is szurkol akik eddig nem követték - NE LEGYETEK ILYEN ANTISZOCIÁLISAK. Komolyan ez abszolút nem vonzó tulajdonság, hogy mindig az örömbe keresik a rosszat, vagy az összefogásban, mindig hátsó szándékot sejtenek a dolgok mögött. Így nem lehet élni, ez sok negatív ember engem személy szerint nagyon idegesít.
Nézzük meg, hogy ünnepelt Budapest a 2. meccs után a városban.

Deák Ferenc Tér
Nagykörút
Forrás: Youtube

Szóval jelenleg nagyon felkapták itthon legalább az EB idejére a magyar focit, megtanultunk tömegesen ünnepelni, vandálkodni, villamost mászni országszinten.
Mi van itthon mégis ezzel az Amerikai álommal, ami ott nagyon menő? Mármint most nem arra gondolok, hogy aki oda megy feltétlen filmsztár lesz, véletlen sem feketén pucol Wc-t a mekiben a mexicoi bevándorlókkal. Nem is a kertesházas kerítés nélküli álomra gondolok a 2 tökéletes gyerekeddel és a Született feleségekre jellemző csajos estékkel a gyönyörű környékeden.
Harvelhill
North Andover
North Andover
-igen azt hiszem North Andoverről az elmúlt 1,5 évben nem láttam soha képet hó nélkül, a fejemben itt mindig havazik, ahogy ezt a képek is bizonyítják.-
Ne vegyétek komolyan az előző mondatot, az éghajlata nem sokban másabb mint a miénk nincs eltérés különösebben.
Szóval ezekre gondolok. Forrás: http://thebeautifulhomes.com/ ha mégis úgy döntenétek ez az Amerikai álmotok nem késő felkerekedni itt hagyni a magyar focit *a reklám helye* és venni innen egy szép házat, egyébként azért tettem ki a forrást így mert személyes kedvencem ez az Andoveri hölgy akinek a weboldala is nagyon tetszik, és a házakat (Észak-Kelet Amerika, Massachusetts állam ingatlanosa  települések mind Bostontól északra találhatóak egyébként Salem, Lynn, Andover, North Andover stb) is szeretem rajta nézegetni, mintha egy filmet néznék még így is, hogy tudom erre sincs kolbászból a kerítés, de nagyon szépek erre a tájak is és van sok érdekes régi épület amihez pl régi mondák kötnek mint a Salemi boszorkányok stb...
Na itt véget ért az egyáltalán nem is ide illő Massachusetts fényezésem, csak meg akartam mutatni mire gondoltam a Született feleségek érzés alatt. 

Szóval ott egy bizonyos státuszt foglalnak el a focista feleségek, kiváltság annak lenni, bár nyilván nem érdem önmagában. Itthon ezzel szemben semmit sem hallani a magyar focisták feleségéről, nem, hogy maguk legyenek egy státusz, akikre nők milliói akarnak hasonlítani, mint a leghíresebb ilyen Nő Victoria.
Victoria Beckham 
Most nem sorolom a hírnévhez hozzájáruló külön érdemeit se neki, sem másnak. 

-A következő példa a szintén méltán híres Shakira. Gerard Piqué felesége.

- Iker Casillas párja is mindig gyönyörűen tárul elénk a médiában. 

Nem is ragozom a szót tovább, lényegében külföldön jobbak, pénzesebbek, jobban képzettek a játékosok, illetőleg híresebbek mindenképpen. Ki ne lenne ezeknek a nőknek a helyébe, ha nem járna annyi felelősséggel is? Hogy itthon is eljön-e az mikor ekkora tiszteletnek örved valaki mert hozzá ment egy játékoshoz? Meglehet. Mentalitás kérdése, a sportot tesszük-e előrébb vagy Annácska kacsaszáját. Ettől függetlenül addig is, mindenki a maga módján próbáljon a lehető legmagabiztosabb nő lenni akkor is, ha nem lövik be reggelente fodrászok a haját, és nem kíséri sminkes a boltba, hisz a maga módján minden Nő egyforma csak meg kell találni miben vagyunk a legerősebbek és olyan magabiztosan kiállni, és csinálni mint Ők, vagy hozzá menni egy külföldi sportolóhoz, máris lehet a Life Network-ön vagy a TLC-n egy műsorunk arról, hogyan vesszük a levegőt. Hajrá csajok, félre a negativitást, csak előre, a legnőiesebb formánk felé.

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates