Eljegyzés


Halihóóó :)

Nos ezzel a bejegyzéssel 2és fél hónapja lógok :)) Április 8.án volt Tomival az 5.évfordulónk és hát megkérte a kezem.... :) Én meg IGENT mondtam :)  Persze ez elég vegyes érzéseket váltott ki az emberekből. :)


Több mint 150 lájk érkezett és 30 valamennyi kommentár ami meglepett :) És még egyszer köszönjük a támogatást meg a jókívánságokat :* Igyekszünk mindent szépen lassan elérni amit tervezünk,de az még egy kis idő lesz :)
Durva, hogy több mint 6éve találkoztunk egymással és mennyi év telt el mennyi dolog történt és ezen  idők alatt csak egy nem változott...Az egymás iránt érzett érzéseink <3 :) Ami azt hiszem elég pozitív dolog, egyszer se szakítottunk vagy feküdtünk le haraggal az évek alatt. Erre külön büszke vagyok :) És csak egyre jobb lesz. Irány a csillagos ég :)

2008-2014 közt mi is sokat változtunk... Haj, Hobbik öltözködés, zene, felfogás, de ezt mind együtt tettük :) Egymást változtatjuk formáljuk mint patak a medrét. :) <3 Nagyon büszke vagyok az együtt eltöltött 5és negyed évre és az ez előtti barátságra is persze. :) Sose szerettem ennyire senkit, és nem is fogok :) Még van mit tanulnunk az életről, de hiszem, hogyha együtt tesszük semmi baj nem lehet már :) A következő célok: Kocsi, Lakás, Új munka (ehhez hozzá teszem egy középiskolába jártunk egy osztályba padtársak voltunk 4évig, majd együtt tanultunk tovább, egy osztályba egy padba, majd egy helyen kezdtünk dolgozni) Esküvő... Ami azt illeti magasak az elvárásaim :D Vannak terveim. :) Erről majd írok egy külön posztot :) Addig is:

XOXO, Doris 

4 megjegyzés :

  1. Nagyon-nagyon gratulálok nektek, sok boldogságot!!!! ^^ Azon a gitározós képen ti vagytok? Jó sokat változtatok, de csodálatos élmény, hogy minden változást egymás mellett élhettetek meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen :) Igen mi vagyunk, nagy rocksztárok voltunk :P Igen szerintem is mert így nem mentünk szét mert a másik megváltozott :)

      Törlés
  2. Én is nagyon gratulálok, ritka mostmár az ilyen! :) Sok boldogságot! :)

    VálaszTörlés
  3. Sok boldogságot Nektek! Kívánom, hogy minden tervetek valóra váljon :-)

    VálaszTörlés

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates