Karácsony


Sziasztok!
Első körben Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni nektek!

Másod sorban pedig kicsit magyarázkodni - tudom mint minden blogger és youtuber -hogy hol is voltam ebben a hónapban, pláne miután külön volt is aki kérdezte...

Nos gondolom senkinek sem új az ha  azt mondom, hogy ebben a hónapban nem nagyon volt időm a blogra, több okból is... Persze ilyenkor mindenki pont igényelné a karácsonyi ötleteket és posztokat videókat, mikor senki nem igen ér rá csinálni, ezért tart a neten januárban is a karácsony. Mi is sajnáljuk, de kivitelezhetetlen volt sajnos nekünk idén, munka, család és a készülődés mellett.
Azon túl egy ideig az Én gépem halott is volt, most éled újjá hamvaiból, pedig már barátkoztam a Macbook és az OS gondolatával, de nem még nincs itt az ideje, hogy itt hagyjam a csodálatosan kiszámíthatatlan windowst és Chrome-ot.

Továbbá szeretném nektek megköszönni, hogy idén is velünk voltatok, nagyon sokan, több ezren.
Köszönöm a szponzori karácsonyi ajándékot és kedvezményeket, majd külön meg is írom róla a posztokat természetesen. Köszönöm a leveleket és a velem készített interjúkat, amiket nem tudtam illik-e leközölni a blogon és annak is aki külön azt nyilatkozta - láttam sőt, meg is van a screenshot róla mert nagyon jól esett- hogy egy lapon említ Viszkok Fruzsival mint kedvence.
Továbbá köszönöm Magyarósi Csaba hozzám állását, hogy nem rajongóként kezelt, hanem emberi hangon képes volt mindig a rendes és gyors kommunikációra, reméljük a 2018-as Budapest zöldebbé tétele Projecthez sokan csatlakoznak.

Köszönöm a Magyar Divattervezőknek akik időt szakítottak az interjúra és minden non profit szervezetnek, jövőre kicsit közelebb kerülünk a "nagy közösségi projektekhez".

Persze ez nélkületek nem jöhetett volna létre, az olvasóim nélkül, szóval külön hála nektek nyilvánvalóan, mert csak így működhet közösségként a blog.

Jövőre nézve igyekszem több sajtóeseményre időt szakítani, nem ennyire elhanyagolni ezeket a meghívásokat és lehetőségeket, csak sajnos jobbal előre kell terveznem.

Holnap és holnap után ha minden jól megy akkor a karácsonyi posztjainkat olvashatjátok, rajta leszünk, hogy megtudjuk valósítani.

És a végére újra Boldog Karácsonyt és Újévet kívánunk nektek!

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates