Legyél Te is Párizsi Nő - Külső


A könyv leírása:

"Sokan töprengenek azon, hogyan lehetséges, hogy a párizsi nők látszólag a legkisebb erőfeszítés nélkül mindig sikkesek. Ez a kötet négy káprázatos és művelt francia nő üdítő és bátor beszámolója arról, mit is jelent igazából párizsi nőnek lenni: hogyan öltözködnek, szórakoznak, és hogyan kísérelnek meg jól viselkedni. A szerzők rövid, vidám szemelvényekben, eredeti látásmóddal mutatják be, mit gondolnak divatról, kultúráról, hozzáállásról és persze a férfiakról.
Elkísérhetjük őket az első randira, bulizni, néhány kedvenc párizsi törzshelyükre, vidékre, és azon vacsorák egyikére, ahol néhány főzési trükkel elhitetik a vendégekkel, hogy mindez számukra semmiség. Elmondják, hogyan legyünk titokzatosak és érzékiek, hogyan tűnjünk természetesnek, hogyan tegyük féltékennyé a pasinkat, de megtudhatjuk azt is, mit gondolnak a gyereknevelésről, az esküvőről és az edzésről. Párizs legjobb helyeire visznek el bennünket, legyen szó az első csókról, születésnapról, rögtönzött vacsoráról, vintage hétvégéről és még sok minden másról.

A Legyél te is párizsi nő segítségével könnyedén a bőrükbe bújhatunk, és felfedezhetjük magunkban a vagányságot.

A szerzők hosszú évek óta barátok. Tehetséges és bohém tabudöngetők, akik a zene, a film, a divat és az írás területén futottak be karriert, és szokatlanul nyíltan és őszintén rántják le a leplet arról, mit is jelent manapság francia nőnek lenni. Látni engedik titkaikat és hibáikat, és viccet csinálnak komplikált, gyakran egymásnak ellentmondó érzéseikből, szokásaikból. Bevallottan sznobok, kissé énközpontúak, kiszámíthatatlanok, de nem megbízhatatlanok. Ellentmondást nem tűrők és ragaszkodnak a véleményükhöz, ugyanakkor érzékenyek és romantikusak."


Ingyen házhoz rendelés ,ezen az oldalon, boltban, készpénzzel is.

Engem ez a könyv igazán megfogott és inspirál is, sok dologban segít...

Összefoglalva elmondom a "tanulságot" és a lényeget itt:

Egy Párizsi Nő külseje:

Mindig is inspiráló volt a világ számára a franciák, pláne a Párizsi nők utánozhatatlannak mondott stílusa, könnyed lebegése ami azt mondatja nagyjából, hogy a párizsi nők genetikailag könnyed, légies, tökéletes nők mint az emberiség pillangói. Letisztult ruhák, nem égbe kiáltó márkajelzések, kevés smink, de az mégis tökéletes, jellegzetes fűszeres francia parfümök és az a tökéletes vörös rúzs, a szintén tökéletesen beállított- nem beállítottnak tűnő kócos haj, még akkor is könnyedek és megérinthetetlenek mikor elszívnak egy cigarettát és minden ez annyira természetes, hogy az erőlködés egy cseppjét se véled felfedezni. Ez a könyv ehhez kézikönyv. hogyan váljunk mi is olyan nőkké akik erőlködés nélkül, reggel kócosan, az első cigijük közben egy bérház erkélyén is tökéletesen nőnek érezzük magunkat - nem tökéletes nőnek, olyan nincs, de meg lehet közelíteni.

A lényeg mindig a természetesség, nem művi smink, nm művi hatás. Nem kell semmiből sok, erre van Chanelnek is egy nagyon jó mondása és a könyv is azt sulykolja több helyen, ha felöltöztél és azt gondolod kész vagy, fent vannak az ékszerek is, vegyél le magadról egy dolgot és akkor lesz tökéletesen elég.

A plasztikai műtétekről pedig szintén ez a szabály uralkodik. Fiatalon nem piszkálják magukat, csak bizonyos kor felett, és akkor is az a szabály, hogy természetes hatása legyen, szem alá egy kis botox, vagy száj, esetleg formásabb mell, de csak 1! dolgot tesznek magukon művivé, nem kapnak rá az ipari szépségre.

Folytatásban a francia nők belső szépsége.

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates