Még mindig hódít a kócos haj és a természetesség




Mint az előző bejegyzésemben benne volt, a francia azaz a párizsi nők kapcsán, a kócos haj annyira természetesen hat, hogy ennél jobb választás nem csak bulikban, a hétköznapokon is kevés van.
Lehet összefogva, kiengedve, befonva, a lények a könnyed laza tincsek, 2014-ben újra berobbant és úgy tűnik most már sokáig marad, itthon is.




Most már kimondható beach stílus a hét­köz­na­pok­ban is tökéletesen helytállóvá vált, ruházatban is nyáron és a hajunkon is. A napszítta, ombre, copacabana melírozott kócos,természetesre festett laza frizura egyszerű és gyorsan elkészíthető ami kifejezetten szexissé tesz, mint minden ami természetesen hat, nem erőltetett és nem nyomod a külvilág arcába. Akkor is tökéletes választás, ha reggel csak két perced van a ké­szü­lő­désre és akkor is az ha egy buliba készülsz és van időd magadra.


Persze mint mondtam különböző módokon is lehet, kicsit kevésbé szokványos hajad, vagy különlegesebb mint amit megszoktál.


 

A beach stílus már nem csak a strandoké hanem a nagyvárosoké is pláne nyáron, találkozhatsz vele a hétköznapokban is, munka közben, étteremben, szórakozó helyen.
Ne foglalkozz a kósza szálakkal, sőt a lényeg, hogy hagyd lazán bóhókásan, mintha épp a tengeri szél fújta volna ilyen szexivé és a nap szívta volna ki a nyaraláson, esetleg természetesen lenne benne egy egy tincs szőke, világosbarna - éljen a copacabana melír, ami kezdi felváltani a 2013-ban berobbant ombrét.
Aki nem ismerné még, ez a tovább fejlesztése az ombrénak, csak természetesebb, kevésbé látványos változat, nem üt annyira el,



"A Copacabana melír az Ombre finomított változata. Nevét a méltán híres brazil strandról kapta, és ha ezt a hajfestést választod, garantáltan olyan lesz a hajszíned, mintha ott napoztál volna, és a nap szívta volna ki. Rendkívül divatos minden évszakban, és így akár ősszel vagy télen is megidézheted a nyarat hajszínedben."
Forrás: diamonddeal


Tupírozd fel a hajad tövét, a még kuszább hatás érdekében majd egyszerűen fogd copfba.

vagy

Egyszerű laza konty
A szokásos módon használj hajfánkot vagy fogj egy térd zoknit vágd le a lábfejét és csavard fel, így akkora fánkot tudsz a nem használt zokniaidból összecsavarva amekkorát akarsz, de ne húzd feszesre a szálakat, húzogasd ki lazára.Egy szalaggal vagy masnival még egyedibbé teheted frizurád .



Hullámosítsd be ha egyenes a hajad:
Hajsütővel kicsit hullámosíts be a hajad vagy ha nem teljesen egyenes hagyd szabadon megszáradni, az sem baj, ha csak néhány tincset sütsz be, ha nem egyenletes majd fújd be hajlakkal és kicsit túrj bele, alá hogy megemeld.


És persze ne felejtsük el a fonásoknak is mennyire jól áll ez a szabadabb stílus


Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates