{Vigyázz! Kész! Posztolj!} : Amit a művészet adott nekem


Mi ez? A {Vigyázz! Kész! Posztolj!} egy kéthetente jelentkező blogger kihívás, ahol a résztvevők előre meghatározott, egészen a cikkek megjelenéséig titkos témákról írnak blogjukban. Ha csatlakoznál vagy érdekel a kihívás részletes szabályzata, keresd fel a VKP kihívás összefogó bejegyzését.A többi résztvevő írása az inlinkz gyűjtemény gombjára kattintva érhető el.

-a másik blogomról-

Sziasztok! Nekem ez a téma nagyon érdekes mert az egész életem gyerekkorom óta a művészetről szólt, és a mai napig így van! Több dolgot is szeretek, a hobbim is, szakmám is, munkám is és mondanám, hogy meg is nyugtat, de valójában nem vagyok olyan típus aki nem elég nyugodt önmagában, vagy aki a semmin stresszelne, szóval valójában tényleg az életet adja, mert mióta létezek ezt csinálom, Anyám művész, művészeti szakközépiskolába jártam és grafikus vagyok, tehát nyugodsz szívvel mondhatom, hogyha semmim sem lenne, ezek mindig ott lennének, ami pozitív, hogy emiatt sosem unatkozom. Mindig van mit csinálni még ha ez egyik másik barátomat néha zavarja is. Tipikusan az az ember vagyok aki lefotóz az égvilágon mindent, amit eszik, ahol jár, de nem csak most az okos mobil korában, egész életemben ilyen voltam, nagyon korán kezdtem a fotózgatást, lehet van akit zavar, de tegyük hozzá, hogy azért így tanultam is dolgokat. Külön van amit mobillal szeretek fotózni és van amit géppel. Azok kívül mivel grafikus vagyok a munkáim nem teszem ide, nem nagyon olyan amit kitehetek, de emellett rajzolok a gépen is és grafittal is, sokan kérik, hogy rajzoljam le őket, és puffognak mert hónapok, de nekem csak akkor jön szívből mikor van ihletem, ha meg nincs úgysem lesz jó. Smink... tudom nem kifejezettem művészeti ág, de én szeretem mégis az olyan fotózásokat amik nem a hagyományos értelembe vett fotózások. Most pénteken is egy teremtés történet fotózásra megyek sminkesnek, nem ismerek senkit ugyan, de ez olyan kihívás ami kifejezettem érdekel, ahogy egyéb hasonló projektek is. Végül pedig a verseim.. Nos 6 éves korom óta írkálok, de nem tudnám őket összeszedni mi hol van, van amikor minden ritmus és rím gördülékeny van ami nem igazán, de valójában hobbi, nem leszek sem író (sajnos) sem költő így nem annyira számít, nem is olvassa senki mert nem engedem mivel mégis csak a legprivátabb dolog ami csak lehet. Most bemutatom a művészetet amit nekem adott, az életemet pár képben.

Mobil fotózás
Ezek a fotók mind mobilosak, de sajnos nincs köztük új...Mert hirtelen nem tudnék előásni olyat ami a mostani (iPhone 6s) mobilommal készült, ez mind az iPhone 5s-em képe 8megapixeles volt a kamerája, a tömörítés miatt mégis elég jó a minőség már amit nem effekteltem össze retricával és pixlr-el ami néha teljesen lerontja a képminőséget, vagy helyenként teljesen pixelessé teszi.


Fotózás
Ezek már a nem túl új, de szeretett fényképezőgépemmel készültek ami egy Fujifilm finepix S, ahogy látható javarészt a macro és a sötétben való fotózás a kedvenc témám ha géphez nyúlok, és leginkább szeretett városom, telefonnal egyébként a macrozott virágok és az égbolt állandó fotózása is a mániám, de most ezeket találtam sietősen.
Rajzolás
Gondolom az senkinek sem új, hogy grafikusként rajzolni is szeretek, színes ceruzával nem szoktam, csak grafittal A2-es méretben, azon kívül wacom táblával gépen azt viszont nem tehetném meg nagyon fekete-fehérben. Az alsó képen a húgom és Én vagyunk láthatóak a teljesen tömeggé avanzsált kutyás snapchat filterrel, de nekem nagyon tetszik így is, mármint a filter, a rajz olyan amilyen.

Sminkelés
Erről nem nagyon van mit mondanom még ebből 3 kép a munkahelyemen készült, mint mondtam nagy szerelemem a sminkelés, és nem csak a termék dobozok megtervezése meg a logo tervezés hanem csinálni is, imádtam anno az iskolát is és máig szeretem, hogy tudom mit hova kell tenni, nem kenegetem magam a vakvilágba, de leginkább azokat a fotózásokat szeretem amilyen kép az utolsó, kiteljesedhessek sminkelés közben.
Versek
Erről sem tudok több szót ejteni mint, hogy pár példa a verseimre, nem vidámak, drasztikusak inkább, de nem kell félni nem vagyok depressziós, de amikor anno ezeket írtam akkor épp olyan volt a hangulatom, boldog percembe eszembe se jutna, nem vagyok az a tipus. Szóval ez is egy pár példa arra, miért nem lettem költő.

Eldöntöttem hogy verset írok egy szál cigarettához.
Szabad vers legyen ne számítson ki bántott.
Égjen a cigi mérgezze a tüdőm nyugodtan
Elmondjam a gyerekeknek mi elöl futottam
Úgy hívták, hogy szerelem ismertem őt régen
Megláttam a nevét és vártam már a végem.
Úgy döntöttem később megpróbálom újra
Mármint nem azt hogy Őt, csak feledni a múltam
Elbetűzném százszor mennyire szerettem
Elköltöztem onnan de el soha nem feledtem
Azt hittem hogy lesz más aki begyógyítja sebem
Meglátom a gépen és elvesztem a fejem
Kipróbáltam mit kéne éreznem majd mától
Észre vettem, hogy én vagyok ki gátol
Szeretem őt tényleg, szeretni is fogom
Akkor is ha miatta az életem el dobom.
Nem működik semmi ég inkább az élet
Elmondanám neki de már nagyon félek
Akartam őt, mindenkinél jobban
Akár jó volt akár a rosszban
Megpróbáltam mással, menekültem tőle
Mint hamvadó cigaretta estem le a kőre.
Remélem egyszer elmondhatom még ezt.
Bármit tettem megbántam, te voltál a végzet.


---------------------------------------------------------


Szeress kérlek mert kegyetlen a világ
Szeress ma, ne lássam, hogy ki bánt
Élj úgy mintha én lennék csak neked
Én pedig mától megőrzöm a neved.
Mint a fáról leesett madárfióka
Csapong a szívem szárnyait kibontva.
Ezer sebből vérzem nyújtsad hát a kezed.
Gyógyítsd meg lelkem, nem felejtem a neved.

--------------------------------------------------------------


Elmondtam már mindent amit akartam én egyszer
Olyan voltál nekem, mint a maró vegyszer...
Kiégett a szívem s haldoklik a sarokban
Sírás, zsepik állnak itthon halomban.
Hogy mondhatnám el milyen is a végzet?
Érezni a létet, látni ahogy vérzek.
Miért nem szeretsz viszont, hiába is kérlek?
Mi az ami miatt elvesztelek...téged?


Így a végére bocsánatot kérek a helyesírási hibákért, de nem saját gépen írtam, itt nincs ellenörző program ami nekem nagyon fontos mert béna vagyok, továbbá nekem nem magyar a billentyűzetem és a magyaron már nehezebben írok megszokásból, mert minden máshol van. Köszönöm, hogy elolvastatok. :)


Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates