Élet jel. :)


Sziasztok!
Nem azért nem írtam mert meghaltam vagy valami... :) Csak dolgoztam és aludtam felváltva így nem maradt időm. Azt nem tudom mitől vagyok ilyen fáradt, de mivel létezik a Téli depresszió így a tavaszi fáradság is biztosan létezik... Gondolom én mind a kettőbe bele estem. Viszont talán álltak be pozitív változások. Vagy csak tényleg belefáradtam már még az önsajnálatba is :D Nem tudom, de már  nem lógok azokon akiken eddig nem mondok nekik semmit akkor sem ha már lenyelni sem tudom, hátha akkor nem is létezik a dolog... Rebbievel frissitem a kapcsolatot, nem nézek szomorú filmeket :D se romantikusokat (HAHAHA nem is szeretem...:D) de azért megnéztem a P.S I love you-t....de csak azért mert nem értettem miért ez a  címe az egyik Így jártam anyátokkal résznek is :D már tudom, hogy semmi köze hozzá :D sőt a  film végén rájöttem hogy már láttam is, de nem baj :D Még megnézem a Casablancát és ezzel végezetem is. Azon kívül gyűjtöm a pénzt, hogy 26.án  Szegedre utazhassak HCW-re. :D kb 15.000 van ráfélre téve így nem tudom megyek e meg annyira már kedvem sincs. :D Ami nekem pozitív, hogy közbe megvan a tavaszi hajszínem is :D és naaagyoooon  tetszik :D Olyan szőkés barna meg vannak benne szőkébb és barnább csíkok :D Meg vettem egy olyan órát amiről álmodtam.... (kivéve, hogy nem Michael Kors)
Azon kívül vettem 2 új felsőt is...teljes mértékben azon vagyok, hogy meglepjem magam igen...:D Nem érdekel, hogy pótcselekvés de jobb mint a drogokhoz nyúlni és hasznos is. :D Bár nem olcsóbb az tény.
Ezen kívül Patrikkal nem beszélek, nem tudom, hogy mi az oka, de nem ír vissza és kinyom így 2 hete már megszűnt a kommunikáció, de talán jobb is így nem? Vagyis mivel a barátaim (akik ismerik) azt mondták ne foglalkozzak vele így most az egyszer hallgatok rájuk és várok, talán a semmire, de ilyenkor jön rá az ember a nagy igazságokra, mint hogy -mindenki pótolható- és ha a másik űrt is hagy majd betömködjük a lyukakat. Nem azt mondom, hogy másik emberrel pótolható, de vásárlással filmekkel munkával minden képen pótolható az űr. :D Meg persze alvással. Megoldja magát az életem így vagy úgy...Aztán egy idő után majd a sebek is beforrnak gondolom. De semmiféle indokot nem fogadok már el arra, hogy valaki nem keres csak amikor szüksége van rám. Arra gondolok, hogy Ő elmegy külföldre, Én meg itthon vagy máshol boldogan élek amíg meg nem halok, csak ki kell várnom. Nem adom fel, úgyis mindig felállok így lesz ez most is. A szoli, a fodrász a manikűrös lesz addig a gyógyszerem... A futás az edzés az álmok meg életben tartanak :)
Ezen kívül még 3 dolog fontos. 1. Atival töltöttem most 6 napot és rájöttem mennyire hiányzik az életemből <3 Nem véletlen lettünk anno legjobb barátok, és annyira jól esett átölelni és hallgatni. Nem okoz csalódást :D De tényleg nem.... édes kiskékszeműm.
2. Brigi szülinapján megismertem (fogjuk rá, hogy tudtam bárkit is megismerni az alkohol gőzben) egy srácot és utána beszélgetni kezdtünk.... Tudjátok pont olyan volt mint a megváltó (most is) hirtelen nem görcsöltem Patrikon nem kapaszkodtam bele mindenbe mert úgy éreztem ezek szerint talán nem tűnök akkora lúzernek és szerencsétlennek mint érzem magam ha egy ilyen fiú barátkozik velem. :D (Ilyen fiú alatt úgy értem, hogy helyes jól öltözött hatalmas mosollyal és még a személyisége is 10/10es ebbe a selejt  világba....) és mostanában 2féle hímneművel beszéltem: 1. Patrik (igen külön emberi faj) 2. a nemi szervét küldte át facebookon 2 mondat után :D Köszi köszi pont erre vágytam....xDDD Erre valaki BESZÉLGET és VICCES és KEDVES is. :D Talán az a legfurább, hogy rájöttem, hogy kell ennek egészségesen működnie és milyen amikor nem totál egy oldalú és megkérdezi HOGY VAGYOK?? :D Úr isten az elmúlt 4 hónap után megkérdezi valaki, hogy vagyok.... :D elképesztő. Vissza ír ha írok, nem ráz le... SŐT! magától keres :D Ez az létezik még ilyen is :D Persze ebbe az szomorú, hogy Fecónak hála ráébredtem mekkora selejt emberek vettek körül eddig (tisztelet a kivételnek, és minden lány most kivétel ez alól). Minden esetre az élet most őt úgy küldte mint fényt az alagút végén :D A megmentő. Na jó abba hagyom az ajnározást így is érthető....
3.Pedig külön posztba kerül mert akkora dolog :3 <3
XOXO,Doris


4 megjegyzés :

  1. Szép ez a hajszín, bár bevallom, nekem a sötétebb jobban tetszett rajtad, de ez is nagyon dögös :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Én rég ezt szeretném, de már hiányzik a sötétebb :) De ősszel majd visszafestem :D

      Törlés
  2. Óratesók lettünk!!! Ha nem mész HCW-re, akkor kötelező eljönnöd a talinkra, jó? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeen :3 Sajnos kihagytam a talit... :( Pedig jobb lett volna :)

      Törlés

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates