Valami új


Sziasztok, most a kevesebb többről beszélünk először az újévben!
Azaz a minimalista öltözködésről, ami egyszerre marad egyszerű és sikkes, elegáns és szemet gyönyörködtetően egyszerű.

Nem kell a női kiegészítőket nélkülözni, ahogy a férfiaknak is rengeteg a megoldása, szimplán csak nem túlzásba vinni. 
Az, hogy hogy alakíts ki minimalista gardróbot már írtam 2 cikket nektek a kapszula gardrób kialakításáról és használatáról.


A kevesebb mindig több, sosem volt az a szép legalábbis a 2000-es évek tinikorszakát kivéve mikor az ember karácsonyfának öltözik, és össze nem illő, hivalkodó ruhákat visel. Pl. pirosat kékkel.
Pirosat, csillámokkal.
2018ban lassan hál' Istennek az idősebb korosztály is kezdi elfelejteni a random glitteres, csillámos feleslegesen csillogó, ragyogó ruhákat, reméljük ezen az úton maradunk, mivel a divatházak egy része azért elérhető áron adja a ruhát a kínai gagyi pedig már felzárkózott árban annyira, hogy ne nagyon érje ez meg. 


Persze lehet színeket hordani, de sosem hivalkodó mennyiségben vagy nagyon letisztult formákban jelenik ilyenkor meg, az alapszínekről pedig már korábban írtam.





Szóval lehet nyugodtan színes ruhákat hordani, az nem mindegy mennyi a minta, mert egy Eiffel tornyos felső, 30 db csillámmal, de anélkül sem lesz épp minimalista sem divatos. 



Maradjunk a lehető legjobban úgy önmagunk, hogy közben nem visszük túlzásban magunkon az önkifejezést, mert az általában a ló túloldalát jelenti. 
Otthonunkat sem árt semmiféleképp rendezetté tenni, minimalizálni ennek elkezdéséhez is írtam egy cikket, hogy hogyan is válj rendezetté egy hét alatt.


 Minden apró doboztól, telefontöltőig minimalizáljunk, egyszerű kinézet, egyszerű tárolás, sokkal kiegyensúlyozottabbá és boldogabbá tesz majd a látvány.


Persze ez nem csak nőkre érvényes hanem ugyan úgy a férfiakra is, sosem késő a kevesebb több elvét vallani minimalizálva a környezetünket. 


Nyilván nem minden férfi irodai dolgozó és ilyenkor nem győzöm kiemelni, hogy ez nem munkaruha, ez a hétköznapi viselet, ami férfihez méltóan elegáns.


A klasszikus kapszula gardrób színei, minimalista designer óra, ami az óra világában olcsónak minősül, mert egy 30.000 óra nem óra gyakorlatilag valljuk be. Más kérdés, hogy egy 700Ft-os is lehet szép, nem ez a kérdés.

Már bizonyították többször a kutatások, hogy aki elegánsan, lazán és letisztultabban öltözködik azt az emberek komolyabban veszik. Ez nyilvánvaló lehet abból is, hogy a sikeres és a nők körében sikeres férfiak sem úgy néznek ki mint egy világító karácsonyfa. 


Sokan azzal szeretnék kifejezni az egyéniségüket, hogy nem hajlandóak saját elképzeléseiken változtatni, ez nem baj enélkül nem lenne annyi átváltoztató műsor sem, nem kéne stylist és még sorolhatnám.
Nekem az egyik legnagyobb szakmai elismerést Lakatos Márk adta aki megdicsérte stílusom, higgyétek el remek érzés ha elismerik, pláne ha munkát fektettél bele.

Sosem késő változtatni, elkezdeni, rendezetten, rendszer szerint élni, amiben Te hozod a szabályt, de be is tartod.

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates