Kedves múltbéli Én...


Ez a poszt tematikájában igen egyszerű, egy levél a múltbéli énemnek és tanácsok neki....

Kedves múltbéli Én!
Egészen 4. osztályig nem hibáztál, de aztán összebarátkoztál egy olyan lánnyal aki még 2017-ben is gyomorgörcsöt okoz. Ha mellé ültetnek, ne szólj hozzá, pláne ne menj bele a vele barátkozásba.
Az a lány a világ egyik leggonoszabb embere, mindenkinek szándékosan keresztbe tesz.
Azt fogja mondani ha valamit nem úgy teszel ahogy akarja, hogy megverted, a legjobb fiú barátod meg kidobta a tornazsákját ezért az 5.es osztályfőnököd körmöst fog adni a legjobb barátodat meg szíjjal verik el otthon, és évekig kötelezik az összes barátodat, hogy meghívja minden eseményre mert mindenki fél tőle meg az anyjától. Ne hidd el amit az apjáról mond, hiszen minden élő-mozgó emberről hazudik. Ne mondd el neki a titkaid, a szerelmedet sem, mert minden ami neked kell megszerzi előled, vagy elveszi szimplán és ha szóvá teszed megtorolja.
Viszont nyugodj meg, 2017-re egy politikus által kitartott senki lesz, akit az osztályod nem akar meghívni a 10.éves osztálytalálkozóra.

Viszont barátkozz azokkal a fiúkkal akiket minden tanár utál és végig bukdácsolják az általánost, állj ki Máté mellett, mert erre az évre a 3 legsikeresebb üzletember lesz az osztályodból, nem fogod megbánni, hogy szeretted őket.

Az újdonsült 8.ra szerzett barátaidat felejtsd el. Nem lesz jó emlék, nem, hogy alkoholt nem fogsz fogyasztani később, de az összes olyan téren fetrengő részeg szakadt tinit utálni fogod amilyen te is voltál, próbálod elfelejteni az egészet, de nem lehet, mert megtörtént. Ne bízz bennük mert meglopnak, ne szívj füvet, mert később kimegy a divatból és sosem élvezted, nem ez a módja, inkább tanulj mint bulizz. Ja... és baromi furán öltözöl, szóval... Légyszi találj valami közép utat a punk és a felvállalható közt.


Mondjuk azzal a nadrággal divatott teremtettél. Viszont a random becenevek képre való irogatását 2008-2010 közt... NE TEDD. Igénytelen.




Ne veszítsd el olyan korán a szüzességed, akkor sem mered elmondani, később meg egyenesen ciki lesz. Az ember sem lesz a megfelelő. Erre kb fél órával később is rájössz, de aztán meg is bizonyosodsz róla. Ja, és nem csak az első lesz olyan rossz, később sem fog jobban teljesíteni ne aggódj. Még a 2.al is jobban járnál utólag, de valójában a 3.,4. és így tovább az összes delikvenssel.
A legjobb lenne azonban 9. év közepéig várni, akkor biztosan jó emlék marad és legalább együtt lehettek elsők.

9.-ben barátkozz Renivel és Niiával, de csak velük. Mert 9 év múlva is ők lesznek a barátaid, azonban a másik két lányt akikkel barátkozni készülsz felejtsd el. Mindenkinek a környezeteben bosszúságot okoznak és neked is. Pláne ne fektess pénzt, fizesd ki a karácsonyát az egyiknek, mert semmiért sem hálás és kiderül, hogy 5 éven át a hátad mögött beszélt, bár több ezren olvassák majd a róla született posztodat. Emilyvel meg legyél kedvesebb mert megtanulod, hogy Emily idegesítő szokásai a nagyvilághoz képest semmiségek és 9 év múlva bánni fogod, hogy nem foglalkoztál vele eleget.

(Balról jobbra: Emily, Niia, Reni, Én 2014 Február 6)


 (Balról jobbra: Niia, Én, Reni 2014 November)




Vedd észre, hogy a legjobb barátod meleg. Ne kelljen 2011-ig szenvednie, hogy bevallja és eltitkolni előtted a valós kapcsolatát évekig. Az új kapcsolatával ami mára már 4 éves legyél többet különben elkezd kitúrni.

A 2010es történelem versenyt megnyered 9. kerületi szinten, de beteg leszel és más kapja meg a díjad, nem éri meg, ne menj el rá, rosszul fog esni.

Tanulj többet! Mármint nem törit meg irodalmat, hanem gyakorlaton és elméleten figyelj jobban, később nehéz lesz bepótolni és nagyon jó grafikusok a tanáraid. Fogad meg a tanácsaikat mert végül nekik lesz igazuk.

A férfi tanáraid attól, hogy apa korúak, nem az apáid, ne ragaszkodj hozzájuk annyira, mert nekik is nehéz, hogy munka váltásnál nem tudnak nyugodtan távozni mert sírsz és könyörögsz nekik. Persze később Ők lesznek akik felnőttként is támogatnak sőt bocsánatot kérnek, de ne akassz rájuk ekkora felelősséget, vannak saját gyerekeik.

2011be, ne menj pankrációra. Ugyan az edzést és a show-kat is élvezni fogod, de később rengeteg sz*rba keveredsz bele, média botrányt meg ugye nem akarsz... innen megsúgom, nem akarsz. Sőt 6 év múlva nem is akarsz pankrátor lenni. Komolyan nem akarsz, ne szívd mellre.


⇞⇞Dóra Turi-Kováts⇞⇞ (@dorisvicious) által megosztott bejegyzés,

Facebookon, Instagrammon nem kell mindenkinek válaszolni. Nem is lehet ennyi levélre. Viszont nagyon megbonyolítja egyik másik ember később az életedet, ezért szelektálj. Ha pedig azt hallod valaki beléd szeretett menekülj! Úgysem akarsz tőlük semmit, a legtöbb ilyen nem mondja komolyan és lekopnak, van aki idővel jó barát lesz, de olyan is akit utólag csak ki ikszelnél, nem válaszolnál inkább. Minden őrült meg fog találni!

Fejlődj együtt a barátaiddal, ne adj esélyt a rivalizálásra, ha már a legtöbb barátod grafikus és programozó, multimédia fejlesztő, akkor ne licitáljátok túl egymást, inkább segítsétek. Van valahol egy olyan világ ahol nem az alapján ítélnek meg, hogy hogyan maszkolsz a photoshopban, és hogy adobe CC-d van vagy CS4-ed, hanem az alapján amit mutatsz. Készüljetek fel, hogy a zárt világotokon kívül van egy olyan nagyobb világ ahol totál leszarják majd, hogy kinek van nagyobb wacom táblája és ki hány órát dolgozott egy weblapon, mást is kezdjetek időben csinálni, pl.: szórakozó helyekre járni -húsz felett úgy fogtok bolyongani mint az ufók, még csak nem is fogjátok érteni mire jó ez -, ne mindig összezárva egymás közt bulizni, mert idővel bekerültök a mély vízbe és zavarni kezd, hogy az emberek "milyen érdektelen zenére, milyen érdektelen témákat boncolgatva milyen érdektelen dolgokat művelnek". Pedig az élet velejárója ha nem csak karrierista emberekkel vagy, hogy nem a munkáról és az új fejlesztésekről, designer órákról beszélgetnek. Fura mi? Pedig készülj fel, mert nehéz lesz, de el kell fogadnod az embereket, akkor is ha nem érted meg. Legyetek kevésbé sznobok.

Viszont a 2008as Alvin koncertet hagyd ki.. Nagyon sok Alvinon leszel még, viszont ezen megismersz egy srácot aki meglop, de nem csak téged, 2016tól börtönben lesz. Ha viszont elmész, kérlek ne kérd el a telefonját felhívni a nagymamádat mert több százezred bánja később.

Tomi együttesével ne barátkozz össze, a mai napig lesz aki emiatt utálni fog pedig 2013 óta nem láttad őket. Ignoráld az egészet, Tomi úgyis ki fog lépni, Ő is annyira lesz rocksztár mint Te pankrátor, semmit sem fog számítani, a barátaid és elfognak válni attól a közegtől, csak várd ki.

A barátaid és a párod támogatására, ösztönzésére és magara is mindig számíthatsz, becsüld meg őket és te is támogasd.

Végezetül pedig, törekedj jó munkát találni, nehéz les, hidd el...neked(?) nekem. Viszont fogsz találni mikor nem görcsösen akarod.
⇞⇞Dóra Turi-Kováts⇞⇞ (@dorisvicious) által megosztott bejegyzés,
⇞⇞Dóra Turi-Kováts⇞⇞ (@dorisvicious) által megosztott bejegyzés,
⇞⇞Dóra Turi-Kováts⇞⇞ (@dorisvicious) által megosztott bejegyzés,
Végezetük, kedves jövőbeli Én...
Remélem 3 éven belül meglesz az az álom lakás a gyereked is, vagy legalább egy hajód. Mindhárom lenne a legjobb. Igyekszem.

1 megjegyzés :

  1. Ez nagyon jó!!! Tetszik! Kicsit a múltból is kaphattunk belőled. Kívánom és remélem, hogy álmaid teljesülnek!
    Légy őszinte...
    "Merj kérni!"
    "Segíteni CSAK azokon lehet, aki segítséget kér!"

    VálaszTörlés

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates