Őszi programajánló 8. - Halloween


Sziasztok! Elérkeztünk az utolsó programajánlónkhoz ősszel amit azért csináltunk nektek, hogy a hűvös és néha esős időjárásban feldobjuk nektek az őszt. Azonban mivel idén a Halloween nem hétvégére esik így ezen a hétvégén kerül a legtöbb halloweeni buli megrendezésre, mind általatok mind máshol.

Kezdjük is
  • 2017. október 28. 22:30 Halloweeni party hajóJegyár: 6 900 Ft
    1051 Budapest V. kerület, Zrínyi u. 5.
    "Öltözz be és legyél te az est fénypontja! Bulizz, táncolj, fogyassz különös koktélokat, ahogy kedved tartja, és a program végén elviszünk Budapest egyik legfelkapottabb klubjába ahol kedvezményes/soron kívüli belépést biztosítunk! A jegy ára egy welcome drinket tartalmaz, valamint a 2 órás programon bárunk további alkoholos vagy alkoholmentes italokkal várja vendégeinket."
  • 2017. október 27. 18:00 Halloween buli RÉMSÉGES jelmezversennyel és ZOMBI diszkóval a Kalandpark JátszóházbanJegyár: 2 400 Ft , Kisérőknek ingyenes
    1173 Budapest XVII. kerület , Kaszáló u. 47.
    "Varázslatos Halloween Bulira hívjuk és várjuk a gyerekeket szüleikkel a Kalandpark Játszóházba,„ahol a kis szörnyek lazulhatnak” 2017. október 27-én délután 18 órától egészen kifulladásig."
    -18:00 Jelmezverseny
    -19:00 Bingo party
    -Tökfaragás hozott és helyben vásárolt tökökből
  •  2017. október 28. Budapest Töklámpás Fesztivál 2017
    Ingyenes
    1146 Budapest XIV. kerület , Hősök tere
    "Ez nem csak egy Töklámpás fesztivál, hanem jótékonysági esemény is! Megkérünk minden résztvevőt, hogy hozzon magával 1-3 konzervet vagy bármilyen tartós élelmiszert. Az összegyűlt ennivalót a Gyermekétkeztetési Alapítvány fogja eljuttatni rászoruló gyerekek részére. A fesztiválon semmit sem lehet pénzért vásárolni, semmiért nem lehet pénzt kérni! Aki árulni szeretne valamit, azt megkérjük, hogy ne jöjjön ... de tényleg!"

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates