Hello Jó Kutya!



Sziasztok, egy érdekes cikket hoztam ma nektek miszerint Március 18.-án a világ leghíresebb kutya pszichológusa látogat el hozzánk, Budapestre a Papp László Sportarénába.



"Cesar Millannal, a kutyaviselkedéstan világhírű szakértője már több műsorban is bizonyított, s 2017. március 18-án Budapesten a Papp László Sportarénában újra egy fantasztikus kutya showval várja a közönséget.

Manapság annak ellenére, hogy több könyv, több segítség, több képzési eszköz és még többféle jutalomfalat áll rendelkezésünkre, több neveletlen kutya van, mint valaha. Elérhetőek ugyan az eszközök ahhoz, hogy kutyáinknak jó nevelést adhassunk, mégsem értjük igazán kedvenceink természetét.


Mindamellett, hogy legtöbbünk jó szándékú és szerető kutyatartó, a megértés hiánya sok problémához vezethet. Cesar Millan ezeket a problémákat segít feltárni és segít, hogy megértsük kedvenceink viselkedését! "

Én személy szerint kíváncsi leszek milyen is ez, akinek van rá pénze és affinitása én  ajánlom neki, ha másért nem is, azért, hogy az ember megtapasztja milyen is ez, mennyire lehet alkalmazni a dolgot.

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates