Blogger találkozó

Nos szombaton volt megrendezve (számomra első) blogger találkozó.... Amiről sikerült majdnem elkésnem :$ Reggel 9:30kor volt a tali, Én 10értem oda az Árkádban a Starbuckshoz. :) Mindenki rögtön barátságosan fogadott :) Csináltunk is egy mani csoportképet azokkal akik már oda értek :)) Kivéve Katyt mert Ő fotózott :D Pedig annyira ízléses körmöt mint az övé meg kellet volna örökíteni.... Eleve oda voltam tőle mert az órája inspirálta, de az egész ruházata is ahhoz illet...Gyönyörű volt!! :)
 Minden képpen remek "szakmai" talákozó volt mert az Én véleményem az, hogy sok mindenben nagyon hasonlítunk Bloggerinák :) A smink vagy köröm vagy mind2 mindenkinél fontos a körömlakk mánia is megvan és ahogy a képet elnézem a karóra is (csak az enyém megint elfordult...)
Innen mentünk is tovább a Naillandhez ahol Én csak nézelődtem ugyan de a többiek jól be is vásároltak szebbnél szebb lakkokból :3 Azrail meg is vette azt ami nekem tetszett és annyira csodálatos színei vannak :3 (China Glaze Autumn Nights kollekciója)
de minden lány válogatott :)
Volt választék ;)


A lányokkal nagy beszlgetésekben :D Katy lekapta :3
Miután mindenki bevásárolt mentünk tovább shoppingolni amikor "elfáradtunk benne" bementünk a Guruba :D Istenem annyira szép az a hely....És van Mexicoi kajájuk ami nálam jó pont :D
Lányok  evés közben :D



Utána elmentünk a Sugárba és leültünk csereberélni a dolgokat :D nagyon tetszett élvezet volt ^^


Lillával zsákmányozunk :D (kéz kifordulás nekem....:D)
Képeket nagyrész itt n csinálta (azért lett ilyen kevés saját mert Katy és Zsuzsi is sokat fotózott :D)
Még bemutatom a zsákmányaimat amik pofátlanul sokan lettek a vége felé meg aztán főleg az elosztásnál :D sok landolt nálam :D 




Majd minden lakkot igyekszem kipróbálni és feltenni az eredményt most mint már láthattátok a szerzemények közül 2 próbáltam ki :) Mind a 2 Essence lakk, de már 4. napja bírja :)
ez lett:
Nos hát ezzel zárom a postom :) nagyon jól éreztem magam a lányokkal :)) Akiket most leírok név szerint (akikkel Én személyesen találkoztam)
Azrail,Fairyland,Zsuzsi,Lilla,Réka,Viki,Panni,Erika,Reni,Katy,Ági remélem senkit nem hagytam ki :))
XOXO, Doris


6 megjegyzés :

  1. A képeket le is mentem :) Ha nem gond persze :)
    Akkor igyekszem az őszi kollekció lakkjait is bemutatni persze minél hamarabb, bár most körmöm növesztő kúrába kezdtem :D Azért a CG lakk mutasson már szép körmön :D :D
    Jó volt a bejegyzés :) Remélem a második blogger talira is eljössz ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy gond :3 Nagyon kíváncsi vagy *--* nekem is kell az a kollekció karira vagy valami *-* Mindenképpen ott leszek! :)

      Törlés
  2. Ó, hát nagyon kedves vagy *.* Örülök, hogy tetszett a manim, azóta már másik csillog rajtam, de ez is illik az órához :-D Remélem, találkozunk a legközelebbi találkozón is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is nagyon édes voltál azzal is, hogy minden kép jó rólam pedig szerintem szőrnyű....:D Én is remélem azt meg főleg, hogy legközelebb is látok élőben egy ilyen csodát :3

      Törlés
  3. Jaj úgy sajnálom, hogy végül mégsem tudtam elmenni. :( Úgy látom nagyon jó volt a hangulat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom :( Meg Mannát is :( Remélem minnél hamarabb be tudjuk pótolni!! :)

      Törlés

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates