blog

Blogger találkozó

11:26

Nos szombaton volt megrendezve (számomra első) blogger találkozó.... Amiről sikerült majdnem elkésnem :$ Reggel 9:30kor volt a tali, Én 10értem oda az Árkádban a Starbuckshoz. :) Mindenki rögtön barátságosan fogadott :) Csináltunk is egy mani csoportképet azokkal akik már oda értek :)) Kivéve Katyt mert Ő fotózott :D Pedig annyira ízléses körmöt mint az övé meg kellet volna örökíteni.... Eleve oda voltam tőle mert az órája inspirálta, de az egész ruházata is ahhoz illet...Gyönyörű volt!! :)

 Minden képpen remek "szakmai" talákozó volt mert az Én véleményem az, hogy sok mindenben nagyon hasonlítunk Bloggerinák :) A smink vagy köröm vagy mind2 mindenkinél fontos a körömlakk mánia is megvan és ahogy a képet elnézem a karóra is (csak az enyém megint elfordult...)
Innen mentünk is tovább a Naillandhez ahol Én csak nézelődtem ugyan de a többiek jól be is vásároltak szebbnél szebb lakkokból :3 Azrail meg is vette azt ami nekem tetszett és annyira csodálatos színei vannak :3 (China Glaze Autumn Nights kollekciója)
de minden lány válogatott :)
Volt választék ;)


A lányokkal nagy beszlgetésekben :D Katy lekapta :3
Miután mindenki bevásárolt mentünk tovább shoppingolni amikor "elfáradtunk benne" bementünk a Guruba :D Istenem annyira szép az a hely....És van Mexicoi kajájuk ami nálam jó pont :D
Lányok  evés közben :DUtána elmentünk a Sugárba és leültünk csereberélni a dolgokat :D nagyon tetszett élvezet volt ^^


Lillával zsákmányozunk :D (kéz kifordulás nekem....:D)
Képeket nagyrész itt n csinálta (azért lett ilyen kevés saját mert Katy és Zsuzsi is sokat fotózott :D)
Még bemutatom a zsákmányaimat amik pofátlanul sokan lettek a vége felé meg aztán főleg az elosztásnál :D sok landolt nálam :D 
Majd minden lakkot igyekszem kipróbálni és feltenni az eredményt most mint már láthattátok a szerzemények közül 2 próbáltam ki :) Mind a 2 Essence lakk, de már 4. napja bírja :)
ez lett:
Nos hát ezzel zárom a postom :) nagyon jól éreztem magam a lányokkal :)) Akiket most leírok név szerint (akikkel Én személyesen találkoztam)
Azrail,Fairyland,Zsuzsi,Lilla,Réka,Viki,Panni,Erika,Reni,Katy,Ági remélem senkit nem hagytam ki :))
XOXO, Doris


You Might Also Like

6 megjegyzés