Milyen ajándékot NE! adj a pasidnak karácsonyra


Örökbecsű igazság hogy mindig azt nyújtsd a másiknak, amit te is szívesen kapnál. Na ezt most felejtsd el! :)

Például tudom hogy te nagyon örülnél sok sok ruhának és ékszernek, a pasid viszont valószínűleg kevésbé. Ők akkor vesznek ruhát ha épp kell, szükségük van rá. Ezért a legtöbben ajándékba sem szeretnek kapni ilyesmit. Persze kivétel ez alól ha a párodnak nagyon tetszik egy ruha csak még nem vette meg, vagy ha tudod hogy szüksége lenne még valamilyen meleg, téli holmira. De a zokni, alsónadrág stb, egy férfinak pont ugyanaz a kategória mintha dezodort vagy tusfürdőt vennél neki karácsonyra. Ha mindenképp ilyesmit vennél, nézd meg milyen állapotban van a táskája. A nők mindig örülnek egy új táskának, de a pasik addig használják amíg le nem rongyolódik róluk. Ha nem mostanában vette, érdemes rákukkantani, hátha szüksége lenne rá csak még ő sem tud róla. A pénztárcával egyébként ugyanez a helyzet.


Az ékszerekkel szintén ez a helyzet. Te biztosan nagyon örülnél egy újabb fülbevalónak, nyakláncnak, karkötőnek, de az is szinte biztos hogy a párod nem. A pasik ritkán szeretnek ilyesmit hordani, persze vannak itt is kivételek.
Ha már ékszer egy férfinak, akkor leginkább az órát tudom ajánlani. Azt azért szívesen hordanak általában, de ha nem is mindig, alkalmakra biztosan felveszik. Nem kell hogy drága legyen, olcsó órák közt is vannak szépek és elegánsak. Vagy ha a tech dolgok érdeklik és belefér a keretbe, akár okosórával is meglepheted. 


Természetesen nem csak venni lehet ajándékot, saját magad is elkészítheted. Sajnos a kézzel készített csecsebecséket sem értékelik a férfiak kellőképp általában, akkor se ha nagyon sok munkád van benne és szíved lelked beleadod. Kivéve ha mondjuk egy régebbi közös emlékre emlékezteti az a kis csecsebecse, ha tudja valamihez kötni, akkor sokkal jobban fogja értékelni.
Ha már kézzel készített ajándék, nagy igazság hogy a férfiakat a hasukon át lehet megfogni. Puhatold ki valahogy nem túl feltűnően, akár szülőknél, barátoknál vagy nála, hogy mi a kedvenc süteménye. Ha elkészíted neki teljesen egyedül, nagyon nagyon fog örülni neki hidd el. Nem csak a sütinek, annak is hogy tudtad mi a kedvenc, és ennyire figyelmes vagy.


Ha van valami hobbija, nyugodtan támogasd benne azzal is hogy ahhoz kapcsolódóan leped meg. Akkor is ha nem szereted azt a hobbit, mert mondjuk kockulni szeret, vagy sűrűn feledkezik bele a könyveibe.
Egyébként ha jól ismered a párod, nem nehéz neki ajándékozni. Csak figyelj az apróságokra, és ne legyen személytelen akár veszed, akár csinálod azt az ajándékot.


Remélem tudtam segíteni még így az ünnepek előtt! :)

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates