SZÍNTIPUSOK - Tél | A smink alapjai

TÉL

Hófehérke ébenfekete hajával, hófehér porcelán bőrével és cseresznyepiros ajkaival tipikus téli karakter. De a télhez tartozik általában mindenki, akinek vöröses tónusokat nélkülöző, világos, vagy sötét a bőre, sötétbarna, vagy hollófekete haja van. Ide tartoznak a színes bőrűek többsége is. A tiszta, élénk kékes alaptónusú színek és éles kontrasztok állnak a legjobban ennek a típusnak. (pl: fekete, fehér, piros) Az összes évszaktípus közül egyedül a télre jellemző az, hogy az arca közelében is sikerrel viseli a hófehér, vagy a fekete színt. Nagyon jól áll neki a sötétkék és az élénk sötétpiros.

A tél típusú hölgyeknek kerülniük kell a narancssárgát, aranyat, rozsdaszínt, barack vagy lazacrózsaszínt, korallt, narancsos pirosat, sárgászöldeket, teveszőrszínt, mustárszínt, és a barnát. Továbbá a sápadt, fakó színeket. Hajfestés során kerülni kell a mahagóni, vagy a vöröses árnyalatokat és a szőkét, mert a szőke és a vörös tónusok előnytelen színt kölcsönöznek az arcbőrnek.

A drámai kontrasztos díva stílus azonban sok tél típusnak áll jól. Abban az esetben, ha mindenképpen szőke szeretne lenni, az egyetlen jó választás a szinte fehér platinaszőke. Emellett a szürke, vagy a teljesen fehérré őszült haj is jól áll a télnek.

A TÉL JELLEMZŐ VARIÁCIÓI
Bőr tónusa: porcelán fehér, világos, kreol, barna, sötét barna

Hajszín: fekete, közép barna, sötét barna

Szemszín: fekete, sötét barna, barna, sötétkék

Hírességek pl.: Liv Tyler, Katy Perry, Catherine Zeta-Jones

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates