Horror Filmszemle - Bye Bye Man: A Rettegés Neve


Az első filmünk:  Bye Bye Man: A Rettegés Neve - 2017




IMDb értékelés: 4.3

Története:

"Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot... De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből?"

Nos az IMDb értékelése nem túl magas, ezért anno kicsit vonakodva néztem meg bevallom, ezek néha megijesztenek, de összességében nekem nagyon tetszett. Nem annyira sablon, mégis sablon. A sablon alatt a tipikus "hunted house" filmekre gondolok amikor van a ház abban egy szellem és az gyilkol, mindenki meghal, vagy nem.
Nos ez azért ennél több és összetettebb, van benne egy kis Boogie Man feeling is, meg egy kis Amityville vonal is. Szóval egy estét szerintem mindenképpen megér.

Itt találtok hozzá linkeket



Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates