Őszi programajánló 6.


Sziasztok!
Itt a 6. részben egy tipikus falusi őszi programot hoztam, csak épp Pesten. A 14. kerületi vasúttörténeti parkban megrendezett disznótoros kolbászfesztivált, a disznóvágás épp annyira magyar mint a borfesztiváljaink és annyira őszi mint a tökfesztiválok.

DISZNÓTOROS KOLBÁSZFESZTIVÁL
MAGYAR VASÚTT. PARK (BP, 1142 TATAI ÚT 95.)
2017. OKT. 13-15.


4. alkalommal rendezik meg idén Pesten a fesztivált,  ahol 250 féle, csupa boltban nem kapható háztáji kolbászból lehet válogatni. Az ország minden pontjáról érkeznek kolbásztermelők.

"Ezen kívül kürtőskalács, házi sajtok, méz, lekvár, fűszerek, stb… vásárolhatók. A Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összevont területein 3 kolbász utca, Sajt és fűszer utca, Kézműves utca és Vásártér várja a jóféle háztájira éhes pesti népeket. Ha tele a has, akkor jöhet az ital! A kolbászfesztiválon sörfőzdék, pálinkafőzdék és borászatok itatják majd italaikat. A Disznótoros Kolbászfesztiválon kiemelt prioritás a kolbász minősége! (Ez nem a szójás kolbászok fesztiválja!) Sült kolbászt és mindenféle disznótoros ételt, frissen készítenek a helyszínen a Horvátháza vendéglői. A frissensült húsételek árát maximalizáljuk: 600 Ft/10 dkg! Újdonság a „Disznótoros kolbász menü” 1.700Ft-ért: nagy sült kolbász, mustárral, kenyérrel és kovászos uborkával. Kiváló minőség, megfizethető áron!"

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates