Leghasznosabb Appok

 Facebook: Gondolom a facebookot nem kell bemutatnom nektek :) Szóval egyszerűen azt mondom ebben a  világban ez már létszükséglet, de szerintem mindenképp negatív, hogy nagyon sok helyet foglal főleg a frissítések miatt :S :)
 Instagram: Sokan nem csinálnak mert hipstrenek tartják... Nos nem tudom mennyire az, ízlések és pofonok, de nekünk grafikusoknak pl nagyon nagy előnyt jelent mert nem egy megrendelés jött már nekünk külföldről az Instagrammon. Aki nem ismerné annak mondom, hogy csak képet tölthetsz fel azt is csak kocka alakban....Ezekre rájelölhetsz ismerőst és a helyet is bejelölheted, majd elláthatod #hastag-ekkel ami alapján ha kereshetnek pl "autumn" és te be taggelted meg fog jelenni a képed és már likolhatják is :) Ismerős jelölés nincs, csak követés :)
 Shazam: Nagyon szeretem, bár a net kell hozzá... lényegében hallod a számot és kell neked bekapcsolod és felismeri... Rengeteg zeném van innen már. Azonnal meg is hallgathatod youtubeon, de ha nem akarod akkor viszont elmenti neked később is megnézeted ki volt az előadó és számcím :)
 We heart It: Aki nem ismeri még lényegében olyan mint a tumblr...Képeket tehetsz fel csinálhatsz mappákat és és ha másokét beszíveled megjelenik az oldaladon, inspirációs gyönyörű képek tömkelege :)
 Pixlr express: Nem kell róla szerintem sokat mondani, telefonos fotó szerkesztő program amivel azonnal megoszthatod vagy elmenteted a Galériába, szerintem marha jók az effektek is a vágás keretek stb.... :)
 Tumblr: Fotók tömkelege, fel tudsz tölteni mobilról is és nézegetheted is őket...Tökéletesen működi, megosztani is lehet róla és az Instagram képeket is azonnal fel tudod tenni...
 Twitter: Megint csak nem szorul magyarázatra, sok helyet foglal de akinek van helye rá, és használja a twittert annak mindenképpen ajánlom :3
 Viber: Kedvenc appom... leszeded kiválasztod az országod beírod a telefon számod és működik is... Innentől kezdve minden Viber tulajdonossal ingyen beszél és SMS-ezel a neten át... (Görögországból barátnőm hívott és perfekt ment!) képet is küldhetsz mobilnettel is megy... Mindenkinek ajánlom :))
Youtube: Tökéletesen  működik az app.... és remek minden új frissítés :)

Megjegyzés küldése

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates