Blog ajánló :)

Olyan sokan írtak már blog ajánlót és többek közt engem is ajánlottak, hogy úgy gondoltam Én is írok 1,2 nekem kedves blogról ilyen ajánlót! :) NEM TESZEM SORRENDBE CSAK AHOGY KÉNYELMES!

 1. Az a lány blogja: Ő volt az első blog amire ráakadtam a google-be anno :) Innen kezdtem kb mindenkit megismerni szép lassan. Szeretem a körmös és a beaty post-jait :) Elég kedves vidám lány és szerintem érdemes nyomon követni! :)
 2. Glitterfingersss- Lexa blogja: Egész egyszerűen stílusos! Rögtön megkedveltem ahogy olvasni kezdtem :)
 3. Manna blogja: Hát igen Manna szépen lassan a kedvenc bloggeremé nőtte ki magát... nem tudok mással érvelni mint, hogy imádom és remek körmöket csinál! :)
 4. Testvérkódex: Tele vannak jobbnál jobb ötlettel :) Sütik, ünnepek, az ajánlók vagy tesztek (körömlakk stb...) nagyon hasznosak :) és most a Sminktörténelem post is nagyon tetszik Én is szeretek ilyeneket olvasni és tudni :)
 5. Sophie blogja leginkább azért érdekel mert arra a fősulira jár ahova idén Én is jártam volna (éljen a pénz hiány) és tetszik,  hogy belelátok egy BKF-es életébe :)
 6. Lauren: Kb egyszerre kezdtük a blogunkat és nagyon tetszenek a lakkok amiket bemutat :) ízléses!
 7. Nikkii egy nagyon kedves és szép lány meg látszik az élet vidámsága szeretem az outfitjeit is :) de a sminkei és a lakkjai is szuperek :)
 8. My Nails P. őrületesen jó körmök ennyi elég is mert oda meg vissza vagyok tőle! :D
 9. Timmyke szuper kinézet magával ragadó világ remek bejegyzések...Kell ennél több egy blogra?:)
 10. Zizz Nagyon szeretem a lakk ötleteit és a kivitelezést is, feldobja a napom :)
 11. *hallucination* Remek a divatvilág bemutatása :O :) ebbe a blogba fél perc  alatt szerettem bele!
 12. Panka Beauty blog :)  Érdekes és tele van lehetőségekkel! Lakktesztek szuper képek. Olvassátok!
 13. RoseBallerina ez is egy sok oldalú ízléses kis blog, de egy ideje nem láttam új postot :(
 14. Chloé: Divat, étel...Kell ennél jobb egy nőnek?:D
 15. Azrail: Ő is ajánlott engem és sokan jöttetek át róla és néztetek meg! Ezért nagyon hálás vagyok neki!! :) Nézzétek meg nagyon érdekes és sokszínű a blogja igazán szép munka az övé!
 16. Nagellacke-Réka: szép kis körmöket csinál jó nézegetni a munkáit! :) És van lakk amit azért vettem meg mert nála látta :)
 17. Strawberrykiss  érdekesebbnél érdekesebb dolgok kicsiny tárháza :) Szeretem! 
 18. Moon Angel Olyan étel amitől csorog a nyálam és szép sminkek *-* Jó Outfit :) 
 19. Neszeszer egy profi blog, de akkor is nagyon érdekes :3
 20. Csipkelány Ő is egy nagyon szép lány és tetszenek a sminkjei és a "körömlakk rendszerezést" amit bemutatott meg is csináltam :)
 21. Lookfancy Érdekes fotók, jó Outfit...:) Érdekes teszt.
 22. Aajjvett Sokat gondolkodtam mit írjak róla,  mert nekem egyszerűen csak tetszik. A stílusa az ahogy ír stb... Ügyes és fenn tartja a figyelmem. :)
 23. Eleanor: Érdekes bejegyzések amit élvezettel olvasok, Jó körömtippek, érdekes "ruhabemutató" :) AZ ő blogja is sokszínű és érdekes szóval nem hiszem, hogy meg lehetne unni :)-Lifestyle blog

  Most ezt a 23 blogot illetve Bloggert hoztam el és ajánlottam a figyelmetekbe! :) Egy hónapon belül igyekszem még egy ilyet összeállítani kevésbé fáradtan jobb indokokat is gyűjetni, mint hogy Ők szuperek és erről nem nyitok vitát :D De szerintem nézzétek meg Őket akkor nem is kell magyaráznom miért ez a véleményem!
  Titeket pedig továbbra is olvaslak!

  XOXO,Doris

Ezek is érdekelhetnek

8 megjegyzés

 1. De kedves vagy, köszönöm szépen az ajánlást! ^^

  VálaszTörlés
 2. Hát ez természetes!!:) Én is nagyon köszönöm neked!! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen az ajánlást! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen, Én köszönöm, hogy ennyi érdekességet olvashatok :)

   Törlés
 4. Júj, köszönöm a megemlítést! :)))) Örülök, hogy tényleg tetszik, épp kezdem is feléleszteni a blogom. :) És a többiek közül is nagyon sokat olvasok jó magam is, és a te blogodat is nagyon szeretem, bár még csak nem régen találtam rád. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen!! :) Én is köszönöm, hogy olvasol és pont tegnap jutottál eszembe mert a Húgom kapott egy szájfényt amin annyi van "Strawberry Kiss" :D

   Törlés

Írj kommentárt :)