Új év, új élet 2.


Sziasztok!
Itt a második része a tegnapi posztomnak  ezek a célok és tervek 2018-ra

1.Munka

Otthon dolgozni és fotózásokra járni nagyon jó, nagyon szabad, de unalmas.
Mármint az embernek hiányzik a  fix napi rutin az életéből, így a munka simán lehet 0-24es mert nincs korlát, sokkal fárasztóbb. Nincs szabadság sem, legalábbis fixen, amikor nem jön közbe semmi.

Szóval szeretnék bekerülni nagyobb céghez grafikusként.

Azon túl pedig egy vállalkozó lány saját céget alapított és szeretne mellette heti 1x 8 órában állandó sminkesként a fotózásaira, remélem sikeresen tudunk majd együtt dolgozni.

2.Edzés
Nagy ritkán lejárok ugyan a kondiba, de igazság szerint leginkább azért mert ha feszült vagyok nem szeretek az adott problémával foglalkozni, jobban szeretem levezetni a feszültségem, sokkal kiegyensúlyozottabb érzést ad.

Idén már a kondibérletnek hála, rendszeres lesz a látogatásom a kondi terembe, a cél pedig a fogyás és izmosodás, amiben rengeteg támogatást kapok, szóval a rendszeres edzés egy cél.

3.Egészséges étkezés

Aki ismer az tudja, hogy anya itthon 3-4 hónapig egészségesen kicsit sem nélkülözve egészségesen étkezett és egy nyár alatt 32Kg-ot fogyott, mellette pedig úszott. Nos most Januártól mindenki elkezdi nem csak anya, és akkor egymást tudjuk támogatni benne.

Már elkészültek a naptárak a heti beosztásunkhoz, hogy mit együnk, mit igyunk mit kell venni, mikor és ki hova megy kivel sportolni.

4. Jogosítvány

Most, hogy a testvéreimmel kaptunk egy autót mind 3-an együtt letesszük a jogsit, Én januártól márciusig, az ikrek márciustól júniusig, hogy aztán használhassuk beosztva az autót és 3-an is utazhassunk.

5. Autó tuning

Ezt most nem kell szó szerint venni, szimplán szeretnénk az ikrekkel kis átalakításokat csinálni az autón, hogy jobban "mi" legyünk. Elegánsabb színvilágot kölcsönözni neki, pohártartókkal, új GPS és GPS tartóval és mindenféle extrával.

6. Utazás

Nos idén nem csak télen meg ősszel szeretnék külföldre menni, megint hiányoznak a pálmák, szóval van több uticél is, lefixálva még csak nagyjából egy februári Hallstatt van


de szeretnék még egy olasz vagy Horvátországot beiktatni nyárra. Van pár nekem nagyon tetsző hely ebben a kettőben.
Horvátországban ami szóba jöhet:


  • Zadar
  • Petrcane
  • Nin
  • Rabac
Valójában nekem az a fontos ebben az esetben hogy homok legyen pálma és koktél.
Nem kell nekem oda fenyő, vörös föld és mi egyéb. 

7.Blog

Mint mondtam már anno Youtube csatorna tervben van, de nem akarok snassz videókat, nem akarok sminkes tippeket adni 800.ként nektek, a költözés, az akciókamera és a drón után tervezek isten igazából videózni, akkor majd kitalálom milyen mértékben.

Több véges összedolgozást, interjút láthattok, interjút olvashattok és több jótékonysági projektben veszek részt aktívan amiről mind tudósítalak majd benneteket.

Ahogy a fogyás, étkezés és edzés tippjeimet is olvashatjátok majd itt, hátha valakivel sikerül "együtt"  véghezvinni.

Nagyjából ezek a tervek amiket megvalósítani tervezek jövőre előre láthatólag.
A legtöbb már el van simítva.
Várom milyen csodákat hoz ez az év is.


2 megjegyzés :

  1. Örömmel olvastam ezt a cikket. :)
    Boldog újévet! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett!
      Neked is! Puszi :*

      Törlés

Írj kommentárt :)

Instagram

Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates